Sertai Kami

Adakah anda ingin turut serta dalam membina Malaysia Baru?

Semakin ramai rakyat Malaysia menyertai KeADILan kerana mereka ingin sebuah negara Malaysia baru yang adil, demokratik, progresif dan bersatu. Mereka inginkan kerajaan yang prihatin terhadap kepentingan rakyat tanpa mengira kaum, darjat ataupun agama. Mereka inginkan kebebasan daripada gejala korupsi, penyelewengan dan kezaliman.

Dengan menyertai KeADILan, anda boleh memperkasakan KeADILan untuk memastikan lebih banyak manfaat diberikan kepada rakyat, dan memastikan pentabdiran negara yang lebih telus dan saksama.

Anda juga boleh menyumbang kepada pendirian dasar-dasar parti, mengambil bahagian didalam kempen parti, mengambil jawatan di dalam parti dan memilih pemimpin-pemimpin yang berwibawa dan bersih.

Sertailah perjuangan kami sekarang sebagai ahli KeADILan untuk membentuk sebuah Malaysia baru yang adil, demokratik, progresif dan bersatu! Muat-turunkan borang permohonan keahlian dan hantarkan borang yang siap diisi kepada Cawangan, Bahagian, Negeri ataupun terus kepada Ibu Pejabat KeADILan.

» Muat-Turun Borang Permohonan Keahlian (PDF)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: